Verkoop je woning via Wielinga Makelaars

Overweeg jij jouw woning te verkopen?

Dan ben je waarschijnlijk opzoek naar de juiste makelaar om je hierbij te helpen. Jij zoekt een makelaar die met je meedenkt én je geruststelt wanneer dit nodig is. Bovendien wil je de hoogst mogelijke verkoopprijs tegen de beste voorwaarden. In dat geval kies je voor ons, voor Wielinga Makelaars: een jong, fris en gedreven makelaarskantoor in Amsterdam.

  • De beste verkoopprijs voor je woning
  • Een persoonlijke en doelgerichte aanpak
  • Een makelaar die goed communiceert (24/7 bereikbaar)
  • Een scherp tarief

Iedere woning is anders. Juist daarom vinden wij dat wij elke woning een op maat gemaakte aanpak verdient. Benieuwd waar onze dienstverlening uit bestaat? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden door te nemen.

Vraag nu een GRATIS waarbepaling aan

 

Stappen verkoop

 Kennismakingsgesprek
Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en om een vrijblijvende waardebepaling te geven. Wij leggen je uit wat er bij het verkoopproces komt kijken en welke tactiek nodig is voor het behalen van het best mogelijke resultaat. Ook adviseren wij welke vraagprijs we het beste kunnen hanteren. Ook adviseren wij over extra mogelijkheden, die voordelig kunnen zijn voor de verkoop van je woning.

 Informatie verzamelen
Om een zo goed mogelijk beeld van je woning te krijgen, dienen wij alle relavante documentatie van je woning te ontvangen. Denk hierbij o.a. aan informatie over de Vereniging van Eigenaren en eventuele garanties. Ook zullen zelf onderzoek doen, om eventuele additionele informatie te verzamelen (o.a. bouwarchief en kadaster).

 Advertentie opmaak
Een nette presentatie is in onze ogen van groot belang als het aankomt op het maken van een goede eerste indruk. Naast een pakkende advertentietekst, laten wij in alle gevallen professionele foto’s maken die de woning goed tot z’n recht laten komen. Ook zal de woning volgens de huidige NEN norm worden ingemeten en zal er een interactieve plattegrond worden gemaakt. De woning wordt geadverteerd.

 Online
Wij melden de woning aan op diverse websites, waarvan Funda de belangrijkste is. Ook zal de woning in het uitwisselingssysteem komen van collegamakelaars, die de woning aan eventuele zoekers kunnen aanbieden.

 Bezichtigingen
Het moment is daar! We kunnen de woning “live” gaan laten zien aan alle geïnteresseerden, waarbij wij ook alle eventuele vragen kunnen beantwoorden. Wij hechten er belang aan dat dit gestructureerd gebeurd. Vandaar dat wij nooit bezichtigen met meer dan twee gegadigden per 15 minuten. Zo blijft het prettig en overzichtelijk in je huis.

 Onderhandeling
Het hoogste bod is niet altijd het aantrekkelijkste bod. Zo zijn er diverse voorwaarden die jou als verkoper veel meer zekerheid kunnen bieden. Samen met jou zullen wij dan dus hetgeen kiezen dat het beste past bij jouw wensen.

 Voorlopig koopcontract
Er is overeenstemming. We kunnen nu naar de notaris om de koopakte te tekenen. De koper kiest in veel gevallen de notaris en wij zorgen ervoor dat alle relevante documentatie bij de notaris komt. Wij controleren de koopakte en nemen deze altijd met je door voor het tekenen. Ook zitten wij naast je bij de notaris tijdens het moment van tekenen.

 Financieringstermijn
In veel gevallen heeft een koper een hypothecaire financiering nodig. Wij zullen dit gehele traject goed in de gaten houden, zodat dit volgens afspraak verloopt. Ook geven wij jou de nodige updates, om je het gehele proces goed op de hoogte te houden van de voortgang.

 Levering/Eigendomsoverdracht
Het moment is daar! We zullen een eindinspectie doen bij je woning, waarna we naar de notaris gaan om het juridische transport te laten plaatsvinden en om de sleutels over te dragen. Ook deze akte zullen we van tevoren controleren en samen doornemen.

 Afscheid voor nu
Voorlopig nemen wij afscheid van elkaar, maar we zijn uiteraard bereikbaar voor eventuele vragen.

 Tarief

Doordat iedere woning anders is, bieden wij een op maat gemaakt pakket met een passend tarief. Graag komen wij met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

 Stille verkoop

Wij begrijpen dat niet iedereen de behoefte heeft om zijn woning op funda te zetten. Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin je de verkoop van jouw woning niet breed wilt uitmeten. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je jouw woning simpelweg niet aan het grote publiek wilt tonen door privacy- of veiligheidsredenen, of dat je niet wilt dat iedereen weet dat je woning te koop staat. Om die redenen kunnen wij je met de nodige discretie aanbieden bij potentiele kopers.

Meer informatie over deze manier van verkopen? Neem contact met ons op voor meer informatie.