DÉ MAKELAAR DIE HET VERSCHIL MAAKT

Wij zijn een jong, no-nonsens makelaarskantoor gevestigd in Amsterdam. Het kantoor kenmerkt zich door de persoonlijke en servicegerichte aanpak, waarbij wij doelgericht te werk gaan. Geen vraag is ons te gek en wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het verkopen, aankopen en verhuren van huizen en appartementen. Wij zijn dan ook goed op de hoogte van de laatste onwikkelingen op de vastgoedmarkt. Kortom, Wielinga Makelaars staat voor je klaar!

Onze klanten waarderen ons
met een 9,7!

Lees beoordelingen

Cijfer: 10 

Deskundige, eerlijke en vriendelijke makelaar, leuk contact (ook zeer goed bereikbaar!). Garage binnen een week verkocht en tegen een zeer mooie prijs :)
Aanrader!! bron: Funda

Mevr. Grapperhaus - Eerste Constantijn Huygensstraat 48

Cijfer: 10

Michael heeft ons met de zoektocht en aankoop van ons nieuwe huis geholpen. Heel erg tevreden met alle support, kort samengevat, door professionele, pro-actieve, praktische, en vriendelijke houding van Michael. Absolute aanrader! bron: Funda

Dhr. Benjaminsen – Chasséstraat 94-1

Cijfer: 9,3

'We willen binnen anderhalve maand een huis kopen in Amsterdam, en anders hoeft het niet'. Een bijna onmogelijke uitdaging, die Michael met veel enthousiasme aannam. En met succes: dankzij hem is het namelijk gelukt om binnen een maand na ons 1e contact ons huis te kopen! Michael legt je dagelijks gerichte opties voor en heeft soms eerder door wat je wilt dan jijzelf. Zijn betrokkenheid geeft een vertrouwd gevoel bij een toch enorm spannende beslissing; en ook nu na de koop hangt Michael nog geregeld aan de telefoon om te vragen hoe het staat met onze verbouwing, wat denk ik tekenend is. Kortom: ben je op zoek naar een makelaar die 'denkt zoals jij denkt' en de intensiteit van de begeleiding moeiteloos aanpast aan jouw voorkeur, dan raad ik Wielinga Makelaars aan! bron: Facebook

Dhr. Zweers – Javastraat 93D

Cijfer: 10

Binnen een zeer korte periode heeft Michael een huis voor ons aangekocht op een toplocatie in Amsterdam. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen. Michael is deskundig, professioneel, vriendelijk en altijd te bereiken. Bovendien waren de prijzen bij Wielinga Makelaars een stuk lager dan bij andere aankoopmakelaars die wij hebben bekeken. 
Als we dit fantastische huis ooit weer zullen verkopen, dan weten we al wie dat gaat doen! bron: Facebook

Mevr. van den Ende – Amsteldijk 152-A2